Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Χαβάη

Ακίνητα προς πώληση στη Χαβάη

Η Χαβάη είναι ένα απομονωμένο ηφαιστειακό αρχιπέλαγος στον κεντρικό Ειρηνικό. Τα νησιά είναι γνωστά για τα άγρια ​​τοπία των βράχων, καταρράκτες, τροπική βλάστηση και χρυσές, κόκκινες, μαύρες και ακόμη και πράσινες αμμουδιές. Η Χονολουλού είναι η πρωτεύουσα και είναι η πολυπληθέστερη πόλη και βρίσκεται στο Oahu.

Είναι επίσης ένα από τα δύο κράτη με την Αλάσκα να μην ανήκουν στις επονομαζόμενες γειτονικές Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα κύρια νησιά του αρχιπελάγους είναι οκτώ: Niihau, Kauai, Oahu, Molokai, Lanai, Kahoolawe, Maui και το νησί της Χαβάης. Το τελευταίο είναι επίσης το μεγαλύτερο και συχνά ονομάζεται "Το μεγάλο νησί" για να αποφευχθεί η σύγχυση με το κράτος.

Η Χαβάη είναι το 50ο αμερικανικό κράτος και το πιο πρόσφατο κράτος που προστέθηκε το 1959. Η Χαβάη είναι το μοναδικό κράτος στην Αμερική που αποτελείται αποκλειστικά από νησιά.

Με λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο κατοίκους στα νησιά, είναι το 8ο μικρότερο κράτος στην Αμερική και το 11ο λιγότερο πολυπληθές.

Το γεγονός ότι ο πληθυσμός δεν είναι μεγάλος μπορεί να οφείλεται εν μέρει στο υψηλό κόστος ζωής και στους υψηλούς φόρους που συνδέονται με τη Χαβάη. Οι κάτοικοι πληρώνουν σχεδόν τριπλάσιο του εθνικού μέσου όρου.

Τον Φεβρουάριο, το Τμήμα Εργασίας και Βιομηχανικών Σχέσεων ανακοίνωσε ότι η Χαβάη είχε προσθέσει 2,300 θέσεις εργασίας τον Φεβρουάριο και το ποσοστό ανεργίας στο 2,1%. Είναι ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας στη χώρα.

 Τι κάνει αυτός ο συνδυασμός ακριβά ακίνητα προς πώληση στη Χαβάη, ακριβό κόστος διαβίωσης και ένα μικρό πληθυσμό για την αγορά ακινήτων Χαβάης το 2018; Είναι μια αγορά για αγοραστές ή έναν παράδεισο για πωλητές ακινήτων προς πώληση στη Χαβάη; Είναι η Χαβάη η αγορά ακινήτων που οδηγεί ένα σημαντικό κύμα, ή είναι στο χείλος της καταστροφής;

Σε μια σειρά εκατό αμερικανικών μητροπολιτικών περιοχών, η πόλη της Χονολουλού κατέλαβε την 67η θέση αναφορικά με τις αναμενόμενες πωλήσεις κατοικιών και την αύξηση των τιμών. Καταγράφηκε αύξηση της τιμής κατά 3,11% και αύξηση της ιδιοκτησίας προς πώληση στη Χαβάη κατά 1,43% τον προηγούμενο χρόνο.

Ακίνητα για τις τιμές πώλησης στη Χαβάη, οι τιμές των μονοκατοικιών στο Oahu αυξήθηκαν 2,7% από το 2016 έως το 2017 και οι ειδικοί προβλέπουν ότι η μέση τιμή θα μπορούσε να αυξηθεί το 2018.

Η αγορά ακινήτων της Χαβάης είναι από καιρό σε μια διαρκή κατάσταση εορτασμού ή πείνας. Είναι ιδανικό για τους υπερ-πλούσιους που ψάχνουν για ακίνητα που πωλούνται στην Χαβάη, αλλά μπορεί συχνά να προσφέρει λίγες επιλογές για έναν πληθυσμό που απασχολείται σε μεγάλο βαθμό στον κλάδο των υπηρεσιών και της φιλοξενίας. Το 2018 θα μπορούσε να αλλάξει καθώς περισσότεροι επενδυτές μετατρέπονται σε ιδιόκτητες ιδιοκτησίες της Χαβάης, οι οποίες είναι μικρότερες από μόλις δύο και τριακόσια τετραγωνικά μέτρα ως μέσο παροχής πιο προσιτής στέγης.

Τα καλύτερα μέρη για να ζήσουν στη Χαβάη είναι η Χονολουλού, είναι η μεγαλύτερη πόλη στη Χαβάη και το όνομά της σημαίνει "προστατευμένο λιμάνι" και απολαμβάνει μερικά από τα υψηλότερα επίπεδα διαβίωσης σε οποιαδήποτε πόλη της χώρας και χαμηλό ποσοστό εγκληματικότητας. Η θέση της πόλης της επιτρέπει να λειτουργεί ως πύλη στον τουρισμό για τα υπόλοιπα νησιά.

 Η Paia είναι το αγαπημένο μέρος για πολλούς Χαβάους, επειδή είναι μια λιγότερο τουριστική και πιο αυθεντική πόλη.

Η μικρή αγορά Paia καθιστά πιο δύσκολη την πρόβλεψη ότι η αγορά της Χονολουλού, η οποία έχει καταγράψει μικρές αλλά σταθερές αυξήσεις.

Η Χαβάη φαίνεται ελεύθερη να απολαύσει ένα άλλο έτος σταθερής ανάπτυξης από την άποψη των μέσων τιμών των ακινήτων προς πώληση στη Χαβάη και θα παραμείνει ένα από τα πιο ακριβά μέρη της χώρας για να ζήσει.

  •  
    Μετακίνηση στη Χαβάη. Αποφοίτησε και ζούσε στη Χαβάη

        Ποιος από εσάς δεν έχετε ποτέ ονειρευτεί, ακόμα και για μια στιγμή, να ξοδέψετε τη ζωή σας χαλαρωτική; Ίσως σε ένα από αυτά τα υπέροχα μέρη, όπου είναι αδύνατο να μην είναι εκστατικός. Και αν σας είπαμε ότι η αγορά ενός ακινήτου σε ένα από αυτά τα μέρη θα μπορούσε να αποδειχθεί η λύση στην ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 10574

Πώληση Μονοκατοικία, Χαβάη, Honolulu, Honolulu, Honolulu

4,442,658.60EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

790 m²
Μειωθεί από $ 8.000.000. Ιδιωτική είσοδος σε ιδιωτική μαρίνα / γκολφ κοινότητα.
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB